Babagan Kita

ngupayakake kualitas sing paling apik

Xuzhou Easypack Glassware Limited Company minangka industri lan perusahaan gabungan kanggo produk gelas. Minangka pabrikan sing didegake ing taun 2012 ing kutha Xuzhou, Provinsi Jiangsu, kita duwe pengalaman canggih ngasilake kontainer kaca. Pabrik kita duwe peralatan produksi canggih, luwih saka 30 insinyur senior lan udakara 300 karyawan.

  • img

Produk

Kita minangka perusahaan manufaktur lan penjualan produk kemasan kaca, kanthi pabrik ing Jiangsu, China, ngekspor produk ing saindenging jagad, kita yakin manawa layanan pelanggan lan proses penjualan sing cetha bisa njamin manawa tim antusias bakal ana ing layanan!