100 Botol Pompa Kaca Frosted Isi Ulang Kosong Wadah F r Mandi Shampoo Shampoo Pembersih Rambut Pembersih Rias

Katrangan singkat:

Sampo tanpa bpa, lotion, awak cair, krim, busa, sampo lan wadhah liyane.
Botol kasebut cukup gedhe kanggo diwenehi label sampo, gel shower, lotion awak, lsp.
Produk rumah tangga sing praktis lan regane cukup. Awet lan bisa digunakake suwe;


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

100 Botol Pompa Kaca Frosted Isi Ulang Kosong Wadah F r Mandi Shampoo Shampoo Pembersih Rambut Pembersih Rias

Kualitas kasebut apik banget, cocog kanggo ngisi produk perawatan kulit sing paling akeh.
Bahan kaca lan pring sing wis aman kabeh.
Gampang digunakake lan gampang digawa;
Botol shower kamar mandhi plastik sing tahan UV bisa digunakake maneh lan didaur ulang.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan produk
  • Kapasitas 100 ml.
  • Digawe saka kaca soda-jeruk bening sing berkualitas.
  • Botol luwih gedhe / cilik kasedhiya.
  • MOQ yaiku 5.000 PCS
  • Diskon gedhe kanggo pesanan akeh.
  • Tandha papan ing botol.
  • Werna khusus
  • Logo kustom

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita