Botol Farmasi Kaca Amber 200ml, Jar Pil kanthi tutup Aluminium Ireng

Katrangan singkat:

Jar lan tutup obat amber kaca 200ml minangka bagean saka solusi kemasan seri farmasi. Gelas sing alus gampang diangkut lan ditangani, dene gelas kuning minangka filter alami kanggo sinar ultraviolet, dadi sampeyan bisa nyimpen bahan kimia lan kapsul fotosensitif ing bokor iki. Lapisan urea ireng 45mm sing dicakup duwe keamanan luwih dhuwur. Lapisan dicetak ing gulu botol kanggo nyegah tumpahan lan bocor.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Botol Farmasi Kaca Amber 200ml, Jar Pil kanthi tutup Aluminium Ireng

Botol farmasi kita akeh digunakake ing industri medis lan farmasi. Iki nyedhiyakake cara panyimpenan sing apik banget kanggo pil, tablet lan kapsul, utamane pil, tablet lan kapsul sensitif cahya. Sampeyan bisa gampang nempelake label informasi produk ing sisih ndhuwur kontainer iki kanggo menehi informasi penting marang para pelanggan.
Botol farmasi minangka wadhah obat standar industri, sing wis akeh digunakake ing industri farmasi. Cocog banget kanggo nyimpen kapsul, tablet lan obat-obatan, utamane sing sensitif karo cahya. Lumahing sing rata nggawe label informasi gampang ditempelake kanggo digunakake pelanggan.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan Produk
  • Kapasitas 200ml
  • Kasedhiya 60ml / 75ml / 100ml / 150ml / 200ml / 250ml / 300ml / 400ml / 500ml
  • Botol bening kasedhiya
  • MOQ yaiku 5.000 unit
  • Diskon ditrapake kanggo tuku akeh
  • Werna khusus
  • Logo kustom
  • Digawe saka bahan kaca kapur soda kenthel kanthi kualitas dhuwur

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita