30ml 60ml 120ml jar krim krim kaca amber sisi langsung karo tutup logam putih

Katrangan singkat:

Jar kaca amber 30ml 60ml 120ml kanthi tutup cocok banget kanggo kosmetik lan industri kecantikan, apotek, aromaterapi lan minyak, panganan lan minuman. Kaca amber sejati iki bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur saben-saben.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

30ml 60ml 120ml jar krim krim kaca amber sisi langsung karo tutup logam putih

Jar kaca amber 30ml 60ml 120ml kanthi tutup digawe saka kaca amber nyata. Kaca amber digawe kanthi cara iki tanpa nyemprotake ambar. Kauntungan saka kaca amber yaiku nyedhiyakake proteksi UV sithik, sing migunani banget nalika nyimpen barang sing sensitif cahya. Ditambah karo tutup urea ireng, menehi solusi lengkap sing ora mung dekoratif nanging uga fungsional.

Jar kaca amber 30ml 60ml 120ml 120ml kanthi tutup iku sampurna kanggo produk rumah tangga kayata krim, balsam, sabun, bubuk, kosmetik, masker, pewangi lan bumbu, lsp. Kaca Amber mbantu nyaring sinar ultraviolet lan mbantu jangka panjang produk kasebut. Iki uga mbantu nambah untung, amarga produk sampeyan bakal tetep seger sajrone wektu sing luwih dawa.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan produk

Kapasitas yaiku 30ml, 60ml, 120ml
Digawe nganggo kaca amber sejati.
Kaca Amber nawakake perlindungan UV winates.
Sampeyan bisa tuku jar kaca bening kanthi tutup ing kene.
Kasedhiya macem-macem ukuran lan bentuk.
MOQ yaiku 5.000 PCS
Diskon gedhe kanggo pesanan akeh.
Tandha papan ing botol.
Werna khusus
Logo kustom


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita