3 ML SILVER WARNA SILLINIS Bentuk Kacamata EMPIL KUNCIL GEL BOTOL

Katrangan singkat:

Botol kaca silinder perak 3 ml gulu 13/415 gulu, kanthi lapisan lapisan mengkilap ireng, minangka botol cilik kanggo polesan kuku gel LED UV.
Botol kasebut cocog kanggo macem-macem tutup plastik sing ireng, matte ireng lan perak utawa emas sing nganggo elektroplated.
Tutup plastik kanthi permata ing sisih ndhuwur nggawe botol katon luwih sumringah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

3 ML SILVER WARNA SILLINIS Bentuk Kacamata EMPIL KUNCIL GEL BOTOL

Kasedhiya macem-macem sikat, kayata tongkat bunder utawa rata kanthi bulu nilon DuPont sing bening utawa ireng, lan sampeyan bisa nganggo pucuk kuku kanthi lancar ing sak menit.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Sikat lan Seal sing beda-beda kasedhiya

  • Sikat Nylon DuPont: Tongkat Bunder utawa Flat kanthi Rambut Cetha utawa Ireng
  • Sealing Liner EPE.
  • Sealing Plastik Plastik.

 

Materi

  • Botol: Watu Jeruk Noda
  • Tutup: PP
  • Sikat Tongkat: PE
  • Bristles: DuPont Nylon
  • Sealing Plastik Plastik: PE
  • Sealing Wad: EPE
  • Kabeh Bahan sing Sesuai karo Sertifikat SGS.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita