5oz saos panas woozy botol kaca kosong kosong nganggo tutup lan dripper lan band shrink

Katrangan singkat:

Botol saos panas kaca kosong iki minangka wadhah sing cocog kanggo kalori krasan! Kanthi dashboard paling dhuwur, bisa digunakake kanggo nyimpen lan nyedhiyakake saus panas. Botol kasebut digawe saka kaca bening lan tutup tutup ireng / abang. Botol sing pas banget cocog kanggo panggunaan omah lan komersial, uga bisa nyedhiyakake bumbu lan bumbu kanggo para pelanggan ing industri katering lan restoran.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Botol kaca kosong saos panas 5oz nganggo tutup tutup lan gelut

Botol saos kaca bening 5 oz lan tutup reducer minangka wadhah sing aman kanggo panganan sing apik lan praktis. Profil botol sing dhuwur lan sempit tegese gampang nangani lan menehi isine. Sanalika, kaca transparan ngidini pelanggan ndeleng produk sing pengin dituku, sing migunani banget kanggo njamin kualitas pelanggan! Kajaba iku, lumahing Gamelan dadi gampang kanggo nambah label. Botol kasebut duwe insert reducer kanggo ngontrol panyebaran konten.

Botol kaca kita minangka kontainer kanggo minyak, cuka, saos lan bumbu. Cukup tambah label menyang awak botol sing luwih akeh kanggo nyedhiyakake informasi bahan lan alergi marang para pelanggan. Yen sampeyan pengin adol produk kanthi komersial, botol iki bisa digunakake ing pawon, restoran, kopi, supermarket, lan toko makanan enak.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan Produk
  • Kapasitas 5oz
  • Kapasitas 3oz / 8oz uga kasedhiya
  • MOQ yaiku 10.000 unit
  • Diskon ditrapake kanggo tuku akeh
  • Werna khusus
  • Logo kustom
  • Digawe saka bahan kaca jeruk nipis soda

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita