Botol semprotan kaca amber boston 8oz 250ml bungkus sprayer pemicu

Katrangan singkat:

Botol semprotan boston gelas kaca 8oz, ukuran gulu 28-400. Kaca nduweni transparansi dhuwur, bisa diwarnai, tahan resistensi kimia sing dhuwur, lan tahan panas lan adhem sing dhuwur. Botol semprotan kaca amber 8 ons kanthi sprayer pemicu ireng iki sampurna kanggo nglindhungi produk pelumas saka sinar UV.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Botol semprotan kaca amber boston 8oz 250ml bungkus sprayer pemicu 

Botol iki pancen apik banget kanggo nyemprotake minyak esensial lan campuran penting!

Botol kaca semprotan ambar boston 8oz boston bunder karo ndhuwur semprotan bisa diisi ulang kanggo macem-macem panggunaan; bisa digunakake kanggo lotion, sabun, deterjen utawa alat masak

Sisih ndhuwur sprayer cocog banget kanggo semprotan njero ruangan, banyu, deterjen, lsp; botol kaca digawe saka gelas kandel sing bisa ngumbah piring kanthi aman

Botol kaca apik kanggo produk kecantikan krasan; gawe ngresiki utawa produk kecantikan sing disenengi banjur lebokake ing botol

Botol kaca duwe desain modern lan modern kanthi label partisi sing bisa menehi label kanthi gampang ing botol sampeyan; botol kaca iki bakal katon apik ing ruangan apa wae lan cocog kanggo menehi hadiah utawa produk pembersih buatan nalika preinan

Botol kaca ora ngemot BPA lan minangka alternatif paling apik kanggo botol semprotan plastik liyane kayata deterjen, toner, produk kecantikan, lsp.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan produk
  • Kapasitas yaiku 250ml.
  • Digawe saka kaca soda-jeruk bening sing berkualitas.
  • Kompatibel karo penutupan 28mm kita.
  • Botol 500ml 1000ml luwih gedhe kasedhiya.
  • MOQ yaiku 3.000 PCS
  • Diskon gedhe kanggo pesanan akeh.
  • Tandha papan ing botol.
  • Werna khusus
  • Logo kustom

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita