Botol kaca amber 250oz 250ml kanthi dispenser pompa busa stainless steel ireng

Katrangan singkat:

Botol kaca AMBER bunder kanthi pompa stainless steel minangka dispenser sabun sing apik banget lan uga bisa digunakake minangka botol sampo, utawa kanggo kondisioner utawa lotion. Botol kaca peteng digunakake kanggo nyimpen minyak esensial / campuran aromaterapi amarga nglindhungi minyak saka srengenge, saengga bisa dadi seger maneh.
Disedhiyakake busa lan cair uga kasedhiya!


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Botol kaca amber 250oz 250ml kanthi dispenser pompa busa stainless steel ireng

Botol gelas amber 500ml kita dilengkapi dispenser busa / sabun stainless steel gaya industri, nggawa rasa klasik lan klasik ing omah sampeyan. Cocog ing jejere jedhing utawa wastafel pawon. Panggunaan bola-bali kanggo nyuda sampah sing disebabake saka kemasan.
Dispenser sanitizer tangan sing bisa digunakake maneh iki nyedhiyakake pilihan sing ramah lingkungan sing nggabungake desain sing apik karo fungsine.
Iki digawe ing China nganggo kaca amber sing bisa didaur ulang lan pompa tahan karat tahan karat. Dispenser iki bisa digunakake nganggo sabun sing disenengi lan bakal nyuda sampah plastik sajrone pirang-pirang taun kepungkur.
Kanggo sampeyan sing pengin nambah gaya ing ruang sink, utawa sing tuku sabun kanthi sabun / isi ulang sinetron, dispenser kasebut cocog.

Easypack Glassware ngidini kabeh pelanggan pesen sampel gratis. Yen sampeyan mbutuhake kemasan kanthi akeh, kanthi otomatis kita bakal menehi diskon gedhe ing tahap checkout. Disaranake kabeh pelanggan nindakake tes produk sadurunge nggawe pesen. Iki mesthekake yen barang gelas bisa memenuhi syarat sadurunge nggawe investasi utama. Yen sampeyan duwe pitakon tartamtu babagan produk, hubungi gratis!

 

Ringkesan produk
  • Kapasitas yaiku 250ml.
  • Digawe saka kaca amber soda-jeruk nipis sing bermutu.
  • Kompatibel karo penutupan 45mm kita.
  • Botol kapasitas luwih gedhe kasedhiya.
  • MOQ yaiku 3.000 PCS
  • Diskon gedhe kanggo pesanan akeh.
  • Tandha papan ing botol.
  • Werna khusus
  • Logo kustom

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita