Babagan Kita

图片1

XUZHOU EASYPACK GLASSWARE CO., LTD

Xuzhou Easypack Glassware Limited Company minangka industri lan perusahaan gabungan kanggo produk gelas. Minangka pabrikan sing didegake ing taun 2012 ing kutha Xuzhou, Provinsi Jiangsu, kita duwe pengalaman canggih ngasilake kontainer kaca. Pabrik kita duwe peralatan produksi canggih, luwih saka 30 insinyur senior lan udakara 300 karyawan. Kita ngasilake macem-macem kontainer kaca, kayata botol kaca boston bunder, botol kaca kosmetik, botol kaca wedang, barang-barang dapur kaca, botol kaca pharmaceutic, jar mason kaca, jar panyimpenan panganan kaca lan aksesoris sing gegandhengan. 

01 (2)

Bagan aliran produksi

Kita duwe limang baris otomatis uga garis semi-otomatis kanggo ngasilake barang gelas kanthi macem-macem bentuk, luwih saka 4.000 jinis cetakan botol sing dipilih. Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM miturut syarat pelanggan. 

Sementara, kita nyedhiyakake layanan pemrosesan jero kanggo produke, kayata cetakan sutra, lukisan warna, frosting, stamping panas, decal lan embossing. Kanggo dadi perusahaan sing kondhang ing bidang teknologi gelas, kita nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi layanan mandheg kanggo pelanggan saka saindenging jagad. Udakara 90% produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Rusia, Korea Selatan, Malaysia, Thailand, India, Australia, lan negara liyane. Kanthi spesialisasi gelar tinggi lan reputasi sing bisa dipercaya, kita yakin manawa Easypack bakal nggawe persahabatan jangka panjang lan kerja sama karo kabeh kanca lan mitra bisnis kanggo pembangunan bebarengan. Milih Easypack bakal dadi cara sing gampang kanggo sukses!

仓库

Nalika COMI AROMA terus berkembang, kita usaha kanggo memenuhi kebutuhan saben pelanggan.

Lelungan Kemasan sing Nyenengake, Gawe Seneng Kanthi COMI AROMA! 

Hubungi kita karo pitakon.