Botol minyak Esensial kaca

  • 30ml amber glass essential oil bottle with tamper evident lid

    Botol minyak esensial kaca amber 30ml kanthi tutup tamper jelas

    Botol amber 30ml kanthi tutup tahan tamper minangka bagean saka seri botol dropper kita. Digawe saka kaca amber murni, luwih becik sampeyan ngrancang nggunakake maneh botol kasebut. Sampeyan uga cocog banget kanggo nyedhiyakake dekorasi kanggo produk sampeyan. Amber uga nyedhiyakake perlindungan UV paling dhuwur kanggo kabeh botol dropper warna-warni, dadi cocog kanggo nduwe produk lan solusi fotosensitif.
  • 15ml clear essential oil bottle with black aluminum dropper pipette

    Botol minyak esensial bening 15 ml nganggo pipet dropper aluminium ireng

    Cara sing gampang lan resik kanggo ngeterake solusi kanthi resik saka sak papan menyang papan liya tanpa sampah. Yen dikombinasikake karo botol dropper transparan 15ml kanthi pipet kaca, bisa menehi pilihan kemasan sing aman lan andal kanggo aromaterapi lan minyak esensial. Botol transparan kalebu seri botol dropper kita, dadi luwih becik manawa botol sing sampeyan tampa bakal kualitas lan tahan lama.
  • 100ml cobalt blue glass essential oil dropper bottle with child proof CR lid

    Botol tetes minyak esensial kaca biru kobalt biru 100 ml kanthi tutup CR bukti bocah

    Gunakake botol karo tutup pipet kaca kanggo nyimpen macem-macem produk lan solusi, kalebu minyak esensial lan minyak pembawa, pewangi, terapi kembang Bach, solusi kesehatan, lan liya-liyane. Kaca biru minangka cara sing gampang lan efektif kanggo nyedhiyakake produk kanthi tampilan berkualitas tinggi, saéngga sampeyan lan produk sampeyan ndhisiki kompetisi nalika narik perhatian para calon pelanggan.
  • 50ml clear glass bottle with gold aluminum spray pump

    Botol kaca bening 50 ml nganggo pompa semprotan aluminium emas

    Lindhungi, nampilake lan mbuwang wangi lan wangi ing botol kaca Easypack. Botol semprotan kaca bening 50ml iki kalebu seri dropper lan cocog banget kanggo produk kesehatan lan farmasi. Kaca transparan bisa ningkatake level lan visibilitas produk. Cocog banget kanggo sampeyan lan para pelanggan kanthi cepet mbedakake macem-macem rasa / bau. Sisih lurus saka botol kasebut gampang nambahake label / percetakan layar dhewe.
  • 20ml green glass essential oil bottle with orifice reducer dropper lid

    Botol minyak esensial kaca ijo 20 ml kanthi tutup dropper peredam orifice

    Seri botol dropper kaca bakal njamin proteksi sing apik kanggo produk, tampilan sing sampurna lan siap kanggo pelanggan. Botol dropper kaca ijo 20ml kanthi tutup dropper iki ora mung katon apik tenan, nanging uga menehi cara becik kanggo mbuwang produk kanthi luwih tepat. Iki amarga insert dropper sing luwih alon ing tutup, sing ngidini produk sampeyan bisa dibuwang kanthi bentuk tetesan. Cocog banget kanggo minyak esensial lan campuran aromaterapi sing larang.