Botol Minuman Kaca / Jar

  • 200ml matte black coated flask glass liquor bottle with aluminum lid

    Botol minuman keras kaca flask kaca 200ml matte kanthi tutup aluminium

    Botol botol kaca 200ml yaiku botol tradisional sing digunakake kanggo obat lan sirup batuk, nanging saiki umume digunakake kanggo wiski lan anggur lan minuman keras, minyak wangi, lan minyak liyane. Botol flask digawe saka kaca bermutu, lan garis kasebut nyedhiyakake akeh permukaan sing rata sing bisa digunakake kanggo menehi label botol sing sederhana. Uga nyedhiyakake tutup aluminium kanggo botol kasebut.
  • 750mL Antique Green Bordeaux Wine Bottles

    Botol Anggur Bordeaux Ijo Antik 750mL

    Botol gelas ijo tuwa 750ml Fuchsia / Bordeaux botol anggur ijo antik minangka pilihan sing paling umum kanggo varietas Bordeaux kayata Bordeaux Cabernet Sauvignon lan Cab Franc.
  • 500ml amber glass beer bottle with swing flip top

    Botol bir kaca amber 500ml kanthi swing flip top

    Cara cepet lan gampang kanggo botol bir. Botol flip-top 16,9 oz iki minangka cara cepet lan gampang kanggo botol bir tanpa dibatesi! Bir kaya portabilitas lan kontrol bagean sing diwenehake dening botol kasebut. Gampang dibersihake lan cepet lan gampang digunakake. Botol amber 500 mL (16,9 fl oz) kanthi tutup flip plastik / keramik.
    Kita nyedhiyakake kemasan khusus!
  • 330ml long neck amber beer glass bottle

    Botol kaca amber gulu dawa 330ml

    Botol bir kaca amber 330ml digawe saka kaca amber berkualitas tinggi. Dheweke duwe desain klasik lan duwe mupangat tambahan nggunakake kaca amber. Dheweke cocog banget kanggo kabeh omah sing diseduh, lan nggawe botol sing sampurna minangka hadiah kanggo sampeyan. Yen sampeyan golek botol komersial kanggo lingkungan ritel, botol bir kaca amber bakal menehi solusi sing larang regane.