Botol / Jar Jar Kaca

  • 200ml Amber Glass Pharmaceutical Bottle, Pill Jar with Black Aluminum lid

    Botol Farmasi Kaca Amber 200ml, Jar Pil kanthi tutup Aluminium Ireng

    Jar lan tutup obat amber kaca 200ml minangka bagean saka solusi kemasan seri farmasi. Gelas sing alus gampang diangkut lan ditangani, dene gelas kuning minangka filter alami kanggo sinar ultraviolet, dadi sampeyan bisa nyimpen bahan kimia lan kapsul fotosensitif ing bokor iki. Lapisan urea ireng 45mm sing dicakup duwe keamanan luwih dhuwur. Lapisan dicetak ing gulu botol kanggo nyegah tumpahan lan bocor.
  • 100ml amber glass medicine syrup bottle with tamper evident cap

    Botol sirup obat amber 100 ml kanthi tutup tamper

    Botol sirup gelas amber 100ml lan tutup tahan gantung duwe bentuk botol obat tradisional lan cocog kanggo solusi lan sirup obat-obatan lan kimia. Yen sampeyan butuh tutup sing ora bisa dilalekake supaya bocah ora bisa mlebu, sampeyan kudu nggunakake.
  • 1ML Amber Glass Bottles with Glass Eye Dropper Dispenser for Sample Vial Small Essential Oil Bottle

    Botol Kaca Amber 1ML kanthi Dispenser Dropper Mripat Kaca kanggo Botol Oli Penting Vial Sampel

    Ukuran dhuwure 1,3 inci, diameter 0,6 inci (dipasang dropper).
    Gampang nuduhake conto menyang pelanggan, migunani kanggo mbungkus maneh, mula sampeyan mung kudu entuk sing dibutuhake nalika sampeyan lagi mlaku.
    Botol kasebut nyakup dropper sing dipasang ing tutup botol supaya gampang, sampurna lan mbuwang obat cairan, obat-obatan, ramuan lan minyak esensial aromaterapi.