Botol Pompa Kaca

  • 12oz 350ml foaming hand soap dispenser pump bottle glass for sanitizer washing

    12oz 350ml busa botol dispenser sabun tangan kanggo ngumbah pembersih

    Botol kaca bening iki minangka pilihan sing sampurna kanggo nyimpen sabun cair utawa busa, losyen lan liya-liyane., Nganggo sisih ngisor sing kandel kanthi desain elegan, pompa busa plastik BPA gratis lan warnane bisa disesuaikan. Coba tuku akeh kanggo ngrasakake rega grosir
  • 8oz 250ml amber glass bottle with black stainless steel foaming pump dispenser

    Botol kaca amber 250oz 250ml kanthi dispenser pompa busa stainless steel ireng

    Botol kaca AMBER bunder kanthi pompa stainless steel minangka dispenser sabun sing apik banget lan uga bisa digunakake minangka botol sampo, utawa kanggo kondisioner utawa lotion. Botol kaca peteng digunakake kanggo nyimpen minyak esensial / campuran aromaterapi amarga nglindhungi minyak saka srengenge, saengga bisa dadi seger maneh.
    Disedhiyakake busa lan cair uga kasedhiya!
  • 355ml 12oz clear glass hand soap bottle with matte black stainless steel foam pump dispenser

    Botol sabun tangan kaca 355 ml 12oz bening karo dispenser busa stainless steel matte ireng

    Botol bulat kaca transparan 12oz kanthi pompa dispenser stainless steel ireng bisa diisi ulang lan serbaguna. Iki bisa digunakake ing lotion, sabun, deterjen utawa masak. Sisih ndhuwur stainless steel ing botol kaca iku awet banget. Baja tahan karat bisa dicuci, digunakake lan diresiki yen diperlokake, lan bisa disimpen kanggo kabeh keperluan; botol kaca iki digawe saka gelas kandel lan bisa dicuci nganggo mesin cuci piring.
  • 400ml glass hand soap bottle with stainless steel foaming pump dispenser and silicone sleeve

    Botol sabun tangan 400ml kaca kanthi dispenser pompa busa stainless steel lan lengan silikon

    Botol kaca bening klasik Round Round Boston iku pilihan sing tepat kanggo nyimpen sabun cair utawa busa, losion lan liya-liyane. Pompa busa stainless steel warna 304 stainless steel ora karat. Uga nyedhiyakake basis silikon protèktif kanggo botol pompa!
  • 8oz amber boston round glass dish soap bottle with plastic dispenser pump

    Botol sabun piring kaca amber boston 8oz kanthi pompa dispenser plastik

    Klasik kanggo jedhing utawa pawon. Dispenser sabun botol kaca amber 8oz iki minangka wadhah elegan kanggo produk pilihan. Pompa plastik ireng bisa dibukak kanggo mbongkar botol, sing nyuda limbah kemasan lan pilihan sing cocog kanggo ngumbah tangan. Komponen utama gelas amber (pasir, abu soda lan watu gamping) sumber kanthi lokal kanggo nglindhungi konten saka sinar UV.
  • 16oz clear boston round pump bottle with plastic liquid dispenser

    Botol pompa boston bening 16oz bening karo dispenser cair plastik

    Botol kaca transparan nganggo dispenser iki minangka cara sing gampang kanggo nyedhiyakake sanitizer tangan. Sisih ndhuwur pompa ora dibukak, sing bisa ngisi botol sampeyan karo produk sing dipilih suwene suwe lan nyuda sampah pembungkus. Gelas bening katon apik nganggo sabun tangan sing bening utawa warna, nambah tampilan alami lan sederhana ing jedhing apa wae. Klasik kanggo jedhing utawa pawon. Kanthi label kapur supaya sampeyan bisa nulis tujuan panggunaan!
  • 8oz 16oz matte black liquid soap dispenser glass bottle

    Botol kaca sabun cair dispenser 8oz 16oz matte

    Botol dispenser sabun kaca ireng matte sing dicet iki nganggo pompa plastik ireng, kasedhiya kanthi kapasitas 8oz, 16oz, 32oz lan kapasitas liyane. Cocog kanggo sabun, sampo, kondisioner, cuci awak, sanitis tangan lan produk cair liyane.
  • 16oz 500ml white color boston round glass liquid soap bottle with stainless steel dispenser

    16oz 500ml botol putih boston botol sabun cair sabun cair kanthi dispenser stainless steel

    Botol dispenser sabun kaca kanthi estetika murni lan resik. Vittke dispenser sabun matte putih iki cocok kanggo ngresiki lan nyederhanakake jedhing, lan dilengkapi tutup pompa waja tahan karat sing bisa dibukak maneh kanggo diisi ulang. Botol dispenser sabun kaca minangka alternatif alami sing apik kanggo botol plastik, supaya sampeyan bisa nggawe tampilan paling cilik ing omah sampeyan.