Alesan popularitas botol kaca jeruk soda

Botol kaca minangka wadhah kanggo obat, panganan, lan produk perawatan kesehatan. Antarane, botol kaca jeruk nipis soda digawe saka bahan baku murni lan diresiki ing bengkel pemurnian level 100.000. Botol kaca jeruk nipis gampang digawe, kanthi bentuk sing gratis lan bisa diganti, lan macem-macem jinis botol. Napa botol kaca limau soda dadi populer? Botol kaca jeruk nipis digawe saka kaca soda-jeruk nipis minangka bahan baku, sing nduweni stabilitas kimia sing apik, tahan asam, resistensi alkali, lan tahan korosi. Bisa digunakake kanggo ngemot wadhah macem-macem obat. Botol kaca jeruk soda nduweni sifat mekanik sing stabil. Bisa tahan tekanan ing botol nalika transportasi lan gaya eksternal sajrone transportasi eksternal. Wis maju banget ing anti-pecah. Spesifikasi sing beda-beda ngemot macem-macem kapasitas, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi kapasitas produk sing beda. Kapasitas sing beda dilengkapi macem-macem jinis tutup, lan klasifikasi tutup uga macem-macem. Bisa dilengkapi tutup aluminium, tutup aluminium anodized, tutup plastik kanthi macem-macem warna, gasket butil, gasket silikon, pe gasket, lsp. Botol kaca jeruk soda duwe kapasitas sing cukup lengkap. Pelanggan bisa milih miturut kapasitas produk sing dibutuhake, lan uga bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kualitas kasebut cocog banget karo syarat-syarat pelanggan, lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo memenuhi syarat pelanggan.

图片4

Kemasan botol kaca Coca-Cola digunakake luwih saka 100 taun. Iki ora mung Coca-Cola, nanging uga wayahe dielingi ing industri kemasan. Kanthi perkembangan industrialisasi sing cepet saiki, produk bakal dilebokake kanthi cepet. Sawetara paket anyar wis diganti nganggo paket liyane sadurunge wis ngerti karo matane. Paket botol kaca wis suwe digunakake. Luwih saka 100 taun, iki migunani banget. Nyatane, saka analisis macem-macem data, kacepetan nganyari kemasan botol kaca sawise digunakake pancen luwih alon tinimbang kemasan liyane kayata plastik lan karton. Iki utamane amarga biaya produksi kemasan botol kaca cukup dhuwur, lan panggantos peralatan produksi bakal larang ing kabeh aspek. Aspek liyane yaiku produk kemasan botol kaca umume digunakake ing produk sing paling dhuwur, lan pabrikan botol kaca duwe syarat sing kuat kanggo stabilitas kemasan produk. Nanging kanggo nggayuh kemasan klasik kaya botol kaca Coca-Cola, luwih akeh sing kudu ditindakake. Utamane ing tahap awal desain kemasan botol kaca, luwih akeh gaweyan sing kudu ditindakake, lan riset pasar luwih penting. Kanggo pabrikan, yen kemasan botol kaca bisa digawe klasik, ora mung bakal mbiyantu nggawe merek , nanging kanggo lini produksi, bakal ngilangi biaya panggantos, lan uga nyuda pengeluaran kanggo macem-macem aspek latihan operasi para pekerja. . Mula, nggawe kemasan botol kaca sing sukses bisa diarani duwe bathi lan ora mbebayani tumrap pabrikan.


Wektu kiriman: Okt-09-2020