Sawetara faktor utama sing mengaruhi kualitas botol anggur kaca

Apa kriteria kanggo ngenali botol anggur kaca sing mumpuni? Produsen botol anggur gelas Easypack bakal nyritakake babagan faktor utama sing mengaruhi kualitas botol anggur kaca: luwih dhisik kanggo ngenali kualitas internal botol anggur kaca, mesthine kudu tes jeblugan adhem lan tes stres internal. Ngenteni seri tes. Nalika entuk botol anggur kaca sing alus lan cerah, ora ana bedane warna, ora ana benang bosok utawa wajan sing digoreng, lan sisih ngisor botol kandhel seragam lan ora ana cacat sing jelas, bisa diitung minangka kaca sing mumpuni botol anggur. Nalika ndeleng botol anggur kaca ing cahya sing padhang, ana gelembung cilik sing kandhel ing awak botol. Konsekuensi langsung saka kahanan iki yaiku stres internal botol anggur kaca ora cukup, sing utamane disebabake dening suhu kolam renang sing cukup lan leleh cair bahan gelas sing ora cukup. Ya, iki masalah kualitas serius. Kapindho: Yen permukaan cetakan dioksidasi sawise nggunakake suwene suwene panggunaan utawa terus-terusan nyebabake sawetara pengotor tetep ana ing permukaan cetakan, botol anggur kaca sing diasilake bakal ora rata. Sanajan ora mengaruhi kualitas intine, nanging pengaruh kasebut bakal mengaruhi tampilan.

图片2

Botol lan komplong kaca wis digunakake, lan botol kaca lan komplong kudu duwe kinerja tartamtu lan memenuhi standar kualitas tartamtu. Ing ngisor iki minangka perkenalan singkat kanggo pabrikan aplikasi, sing pengin mbantu mayoritas pabrikan sing tuku:  
Kualitas kaca: murni lan seragam, tanpa cacat kayata pasir, garis-garis, lan gelembung. Kaca tanpa warna nduweni transparansi dhuwur; warna kaca kanthi warna seragam lan stabil, lan bisa nyedhot energi cahya kanthi dawa gelombang tartamtu.  
Sipat fisik lan kimia: Wis stabilitas kimia tartamtu lan ora ana gandhengane karo isine. Nduweni derajat resistensi kejut lan kekuatan mekanik tartamtu. Bisa tahan proses pemanasan lan pendinginan kayata ngumbah lan sterilisasi, uga tahan ngisi, panyimpenan lan transportasi. Bisa tetep ora rusak nalika ngalami stres, getaran, lan pengaruh internal lan eksternal sing umum.  
Kualitas mbentuk: njaga kapasitas, bobot lan bentuk tartamtu, kekandelan tembok sing seragam, cangkeme sing alus lan rata kanggo mesthekake ngisi lan nutup sing apik. Ora ana cacat kayata distorsi, permukaan sing ora rata, ora rata lan retakan.  
Produsen botol kaca bisa diprodhuksi utamane kalebu persiapan batch, leleh, pembentukan, anil, perawatan lan pangolahan permukaan, inspeksi lan kemasan.  
Preparasi kumpulan: kalebu panyimpenan, bobot, nyampur lan ngirim bahan batch. Bahan batch wajib dicampur seragam lan duwe komposisi kimia sing stabil.
Leleh: Peleburan gelas botol biasane ditindakake ing tungku tangki operasi kanthi terus (deleng tungku lebur kaca). Output saben dina tungku tungku horisontal umume ngluwihi 200t, lan ukuran gedhe tekan 400 ~ 500t. Output saben dina saka tungku tungku bentuk tapal kuda biasane ana ing sangisore 200 ton. Suhu lebur kaca nganti 1580 ~ 1600 ℃. Konsumsi energi leleh kalebu udakara 70% saka total konsumsi energi ing produksi. Ngirit energi kanthi efektif kanthi insulasi tank kanthi komprehensif, nambah kapasitas bata checker ing regenerator, ningkatake distribusi tumpukan, nambah efisiensi pembakaran lan ngontrol konveksi cairan kaca. Bubbling ing tank leleh bisa nambah konveksi cairan kaca, nguatake proses klarifikasi lan homogenisasi, lan nambah output. Pemanasan listrik ing tungku geni bisa nambah output lan nambah kualitas tanpa nambah tungku.

 


Wektu kiriman: Okt-09-2020