Ing ekonomi ijo, produk kemasan kaca kayata botol kaca bisa uga duwe kesempatan anyar

Saiki, "polusi putih" dadi masalah sosial sing dadi perhatian umum kanggo kabeh negara ing saindenging jagad. Siji utawa rong perkara bisa dideleng saka tekanan negara saya kanggo nglindhungi lingkungan. Ing tantangan polusi udara sing isih urip, negara kasebut fokus ing perspektif pangembangane ing ekonomi ijo. Perusahaan uga luwih nggatekake babagan pangembangan lan promosi produk ijo. Panjaluk pasar lan tanggung jawab sosial bareng-bareng nglairake akeh perusahaan sing tanggung jawab ngupayakake metode produksi ijo.

Kaca adaptasi karo persyaratan pemasaran kemasan kaca lan penghijauan. Iki diarani jinis bahan kemasan anyar amarga perlindungan lingkungan, ketegangan udara sing apik, resistensi suhu dhuwur, lan gampang sterilisasi, lan entuk pangsa pasar. Saliyane, kanthi paningkatan kasadharan warga tumrap perlindungan lingkungan lan konservasi sumber daya, wadhah kemasan kaca kanthi bertahap dadi bahan kemasan sing didhukung pemerintah, lan pangenalan konsumen kanggo wadhah kemasan kaca uga saya tambah.

 Wadhah kemasan kaca sing diarani, kaya jenenge, yaiku wadhah transparan sing digawe saka frit kaca cair kanthi nyebul lan nyetak. Yen dibandhingake karo kemasan tradisional, duwe kaluwihan saka owah-owahan properti sing kurang materi, korosi sing apik lan tahan korosi asam, alangan lan efek panyegelan sing apik, lan bisa direproduksi ing oven. Mula, umume digunakake ing omben-omben, obat-obatan lan lapangan liyane. Ing taun-taun pungkasan, sanajan permintaan kontainer pembungkus kaca ing pasar internasional wis nuduhake tren mudhun, kontainer kemasan kaca isih tuwuh kanthi cepet ing babagan kemasan lan panyimpenan macem-macem jinis alkohol, bumbu panganan, bahan kimia reagen lan kebutuhan saben dina liyane.

Ing level nasional, kanthi terus maju "reformasi struktural sisi pasokan" lan "pertempuran sing luwih ketat kanggo perlindungan lingkungan" lan akses sing luwih ketat menyang industri, negara saya ngenalake kabijakan akses kanggo industri kaca saben dina kanggo ngatur produksi , prilaku operasi lan investasi industri kaca sing digunakake saben dina. Ningkatake hemat energi, nyuda emisi lan produksi resik, lan nuntun industri kaca saben dina supaya bisa dadi industri hemat sumber daya lan ramah lingkungan.

图片6

 Ing level pasar, kanggo adaptasi karo persaingan sengit ing pasar kemasan internasional, sawetara pabrikan wadhah kemasan kaca asing lan departemen riset ilmiah terus ngenalake peralatan anyar lan nggunakake teknologi anyar, sing nggawe akeh kemajuan ing pabrikan wadhah kemasan kaca. Output kontainer kaca kanthi sakabehe njaga terus-terusan. Miturut statistik saka Qianzhan.com, kanthi akeh konsumsi macem-macem alkohol, diarepake output ing taun 2018 bakal munggah dadi 19.703.400 ton. 

    Secara objektif, skala umume industri manufaktur wadhah kemasan kaca terus berkembang, lan kapasitas produksi nasional kontainer pembungkus kaca mundhak kanthi cepet. Perlu dielingi yen kontainer kaca uga duwe kekurangan, lan gampang pecah minangka salah sawijining kekurangan. Mula, indeks resistensi pengaruh botol kaca lan komplong wis dadi barang tes sing penting. 

     Ing kahanan tartamtu kanggo njamin kekuwatan kemasan kaca, nyuda rasio bobot-nganti-volume botol kaca yaiku kanggo nambah greenness lan ekonomi. Sanalika, uga kudu diwenehi perhatian marang kemasan kaca sing entheng. Kemasan botol kaca kanthi cepet nyekel bagean ing pasar kanthi serangkaian sifat fisik lan kimia kayata stabilitas kimia, kenceng hawa, kelancaran lan transparan, tahan suhu dhuwur, lan gampang disinfeksi kemasan kaca. Mbesuk, wadhah kemasan kaca kudu duwe prospek pangembangan sing luwih jembar.


Wektu kiriman: Okt-21-2020