Produk

  • 200ml Amber Glass Pharmaceutical Bottle, Pill Jar with Black Aluminum lid

    Botol Farmasi Kaca Amber 200ml, Jar Pil kanthi tutup Aluminium Ireng

    Jar lan tutup obat amber kaca 200ml minangka bagean saka solusi kemasan seri farmasi. Gelas sing alus gampang diangkut lan ditangani, dene gelas kuning minangka filter alami kanggo sinar ultraviolet, dadi sampeyan bisa nyimpen bahan kimia lan kapsul fotosensitif ing bokor iki. Lapisan urea ireng 45mm sing dicakup duwe keamanan luwih dhuwur. Lapisan dicetak ing gulu botol kanggo nyegah tumpahan lan bocor.
  • 100ml amber glass medicine syrup bottle with tamper evident cap

    Botol sirup obat amber 100 ml kanthi tutup tamper

    Botol sirup gelas amber 100ml lan tutup tahan gantung duwe bentuk botol obat tradisional lan cocog kanggo solusi lan sirup obat-obatan lan kimia. Yen sampeyan butuh tutup sing ora bisa dilalekake supaya bocah ora bisa mlebu, sampeyan kudu nggunakake.
  • 1ML Amber Glass Bottles with Glass Eye Dropper Dispenser for Sample Vial Small Essential Oil Bottle

    Botol Kaca Amber 1ML kanthi Dispenser Dropper Mripat Kaca kanggo Botol Oli Penting Vial Sampel

    Ukuran dhuwure 1,3 inci, diameter 0,6 inci (dipasang dropper).
    Gampang nuduhake conto menyang pelanggan, migunani kanggo mbungkus maneh, mula sampeyan mung kudu entuk sing dibutuhake nalika sampeyan lagi mlaku.
    Botol kasebut nyakup dropper sing dipasang ing tutup botol supaya gampang, sampurna lan mbuwang obat cairan, obat-obatan, ramuan lan minyak esensial aromaterapi.
  • 200ml matte black coated flask glass liquor bottle with aluminum lid

    Botol minuman keras kaca flask kaca 200ml matte kanthi tutup aluminium

    Botol botol kaca 200ml yaiku botol tradisional sing digunakake kanggo obat lan sirup batuk, nanging saiki umume digunakake kanggo wiski lan anggur lan minuman keras, minyak wangi, lan minyak liyane. Botol flask digawe saka kaca bermutu, lan garis kasebut nyedhiyakake akeh permukaan sing rata sing bisa digunakake kanggo menehi label botol sing sederhana. Uga nyedhiyakake tutup aluminium kanggo botol kasebut.
  • 750mL Antique Green Bordeaux Wine Bottles

    Botol Anggur Bordeaux Ijo Antik 750mL

    Botol gelas ijo tuwa 750ml Fuchsia / Bordeaux botol anggur ijo antik minangka pilihan sing paling umum kanggo varietas Bordeaux kayata Bordeaux Cabernet Sauvignon lan Cab Franc.
  • 500ml amber glass beer bottle with swing flip top

    Botol bir kaca amber 500ml kanthi swing flip top

    Cara cepet lan gampang kanggo botol bir. Botol flip-top 16,9 oz iki minangka cara cepet lan gampang kanggo botol bir tanpa dibatesi! Bir kaya portabilitas lan kontrol bagean sing diwenehake dening botol kasebut. Gampang dibersihake lan cepet lan gampang digunakake. Botol amber 500 mL (16,9 fl oz) kanthi tutup flip plastik / keramik.
    Kita nyedhiyakake kemasan khusus!
  • 330ml long neck amber beer glass bottle

    Botol kaca amber gulu dawa 330ml

    Botol bir kaca amber 330ml digawe saka kaca amber berkualitas tinggi. Dheweke duwe desain klasik lan duwe mupangat tambahan nggunakake kaca amber. Dheweke cocog banget kanggo kabeh omah sing diseduh, lan nggawe botol sing sampurna minangka hadiah kanggo sampeyan. Yen sampeyan golek botol komersial kanggo lingkungan ritel, botol bir kaca amber bakal menehi solusi sing larang regane.
  • 32oz 1000ml glass mason storage canning jar with silver screw metal lid

    Jar pengalengan panyimpenan 1000 ml 1000 ml kaca kanthi tutup logam sekrup perak

    Guci kaca 1000ml 32oz iki guci gedhe, cocog banget kanggo konsumsi ukuran kulawarga. Saben guci kaca digawe saka gelas transparan kenthel bermutu lan wis nggayuh standar paling dhuwur. Lan desaine bertujuan kanggo nambah gampang panggunaan gulu sing amba lan awak sing luwih dawa. Tutup 86mm kompatibel karo jar lan menehi macem-macem mupangat, kalebu plastisol dilapisi utawa liner PE. Tutupe uga duwe macem-macem warna, kalebu ireng, emas, perak lan liya-liyane. Ora preduli apa sarat sampeyan, sampeyan bisa yakin manawa konten sampeyan aman, dilindhungi lan ditampilake kanthi cara sing bener.
  • 16oz 500ml wide mouth glass mason jar with colored plastic lid

    16oz 500ml jar mason gelas cangkem kanthi tutup plastik warna

    Tutup sekrup 16oz 500ml Clear Glass Food & Plastik yaiku toples sing jembar, aman kanggo panganan, kanggo nahan macem-macem pickles, saos, lan ngreksa. Bentuk bunder nyedhiyakake permukaan sing apik kanggo nambah label utawa merek produk liyane. Jar iki dilengkapi tutup meneng 86mm– sampurna kanggo nyedhiyakake wadhah sing aman ing wadhah.
  • 4oz 120ml Hexagonal Clear Glass Jar with gold metal lid

    Jar 4oz 120ml Hexagonal Clear Glass kanthi tutup logam emas

    Guci kaca 4oz iki minangka jar jam jarum ukuran, sing cocog banget kanggo didol menyang pasar massal. Bentuk sing unik gampang dicekel tangan lan digawe saka kaca transparan berkualitas tinggi. Cocog banget kanggo nampilake lan nyimpen jeli krasan, selai buah, chutney kenthel lan madu legi.
  • 1.5oz 45ml Mini Hexagonal Clear Glass Jar for Honey, Jam, Decoration

    1.5oz 45ml Mini Hexagonal Clear Glass Jar kanggo Madu, Jam, Dekorasi

    Botol kaca heksagonal 45 ml kanthi tutup iki minangka bagean saka seri jar heksagonal, yen sampeyan pengin nyedhiyakake produk kanthi macem-macem ukuran, sampeyan kudu nganggep iki. Botol cangkeme 45 ml iki digawe saka kaca transparan bermutu, sing cocog kanggo nampilake lan nyimpen jeli krasan, selai buah, chutney chunky lan madu manis.
  • Sprouting Jar Kit Seed Sprouter Set Includes Wide Mouth Mason Jar, 304 Stainless Steel Mesh Lid, Neoprene Sleeve and Plastic Drip Tray for Making Seeds Sprouts

    Sprouter Jar Kit Seed Sprouter Set Klebu Jar Mason Wide Wide, 304 Stainless Steel Mesh Tutup, Lengan Neoprene lan Tray Drip Plastik kanggo Nggawe Bibit Sprouts

    Kit iki ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti. Nduweni jar kaca sing germin sing bisa mbantu nandur macem-macem jinis wiji tanpa ana masalah. Baki netes. Saiki sampeyan ora nyelehake jar maneh ing papan sing peteng. Kita nyedhiyakake lengen neoprene sing nglindhungi cahya sing bisa nyimulasekake peteng, mula sampeyan bisa ngontrol lingkungan sing bisa dipasang jar kanthi nyelehake lengen ing jar. Iki mbantu germin, nyuda wektu germinasi, ngasilake tunas sing luwih dawa, lan bisa ngaktifake pigmen tanduran, saengga bisa nulungi wiji tartamtu.